Aktuelt

Nordland Fylkeskommune Besøksforvaltning Lofoten på plass i Lofoten Matpark

Hanne Lykkja og Sigve Olsen
Denne uka fikk vi en ny organisasjon i kontorfellesskapet i Storeidøya 87. Hanne Lykkja har kommet flyttende fra Valdres, tilbake til Lofoten, for å tiltre stillingen i Nordland Fylkeskommune  som prosjektmedarbeider i besøksforvaltning, med ansvar for reiselivsregion Lofoten​.

Hanne bor på Eggum og mange kjenner henne fra sin tidligere jobb som blant annet som miljøansvarlig i Vestvågøy kommune i perioden 1999-2004. Den gang jobbet hun også med bygdeutviklingsprosjektet  Borg områdetiltak.

Hanne har tidligere jobbet i Aurland Naturverkstad​ og Nærøyfjorden verdsarvpark, og kommer nå fra jobb med besøksforvaltning i Nærøyfjorden og Geirangerfjorden​ for Vestnorsk Fjordlandskap. Hun har holdt god kontakt med vår landsdel gjennom  ulike oppdrag, blant annet kartlegging av landskap i Nordland alle somrene siden 1993.

I Nordland Fylkeskommune jobber Hanne sammen med Ann Heidi Hansen som er prosjektleder. Hun har kontor Bodø og har i tillegg spesielt  ansvar for reisemål Vega og besøkspunkt Svartisen/Meløy. Nordland Fylkeskommune ved Liv Rask Sørensen er prosjekteier i dette prosjektet som har en varighet på 3 - 5 år.

Det Hanne vil ta fatt på først er å bli kjent med alle kommunene i Lofoten og kartlegge de behov og ønsker de har. Målet er at gjennom samarbeid skal det utvikles plan- og prosessverktøy og praktiske løsninger rundt besøksforvaltningen. Det skal også jobbes for å skaffe mer kunnskap om de som besøker Lofoten og se på muligheter for finansiering av fellesgoder/-løsninger.

Vi ønsker henne hjertelig velkommen til oss!​

Utlyser stilling som daglig leder i Lofoten Matpar...
Lofoten Farmtrail på studietur til Sogndal og omeg...

Prosjekter

Arrangement